Abonneer u nu op Kunststof Magazine en ontvang de Samsung Galaxy Tab3 cadeau!
 

Kunststof Magazine is hét onafhankelijke platform voor de kunststofindustrie in brede zin. Met een frisse opmaak en helder geschreven artikelen, die de lezer motiveren en inspireren. 

U heeft in de afgelopen periode enkele gratis proefnummers ontvangen van Kunststof Magazine. We hopen dat ons ­vakblad aan uw verwachtingen heeft voldaan. Zeker in deze tijd is het van het grootste belang om voortdurend goed geïnformeerd te blijven. Voor slechts enkele ­(aftrekbare!) dubbeltjes per dag bent u het hele jaar door verzekerd van onmisbare informatie. Daar kunt u toch niet zelf voor op zoek gaan?
Ter kennismaking ontvangt u nu bij een twee-jarig abonnnement een Samsung Galaxy Tab3 7" van ons cadeau! Maakt u liever gebruik van een van onze andere interessante aanbiedingen? Vul uw keuze hieronder in... 

Neem nu een abonnement

Via onderstaand formulier kunt u zich abonneren op Kunststof Magazine in Bedrijf. Na het verzenden van het formulier, ontvangt u per mail een bevestiging van uw abonnementsaanvraag. Onderstaande tarieven zijn exclusief 6% BTW en inclusief verzendkosten. De tablet wordt u na betaling van de factuur toegezonden.

(het laden van het formulier kan enkele ogenblikken duren)

foxyform