visionrobotics.jpg
Nieuws

Online alternatief voor vakbeurs Vision, Robotics & Motion

De vakbeurs Vision, Robotics & Motion, die van 15 en 16 juni plaats zou vinden, is geannuleerd. Het niet doorgaan van de beurs heeft voor de nodige reacties gezorgd. Het is duidelijk dat bezoekers en exposanten toch op zoek zijn naar manieren om in contact te komen, om op de hoogte te kunnen blijven van de meest recente ontwikkelingen en technologie in het vakgebied.

 

Daarom organiseert Mikrocentrum een online alternatief: het Vision, Robotics & Motion business event. Het online event loopt van 7 tot 27 juni 2021 en is gebaseerd op een levendige digitale community omgeving. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen gekozen tijd rondkijken, gesprekken aangaan en zich verdiepen in al het nieuws.
Op 15 juni is er een dag van online live uitzendingen van productlanceringen, pitches, beschouwingen en een aantal van de interessante lezingen die we al voor u klaar hadden staan voor de beurs.

Wat kunt u verwachten van deelname aan het online business event (gratis):

  • Uw eigen profiel in de online VRM community 
  • Bedrijfspresentaties van de top spelers in het vakgebied 
  • Pitches, productlanceringen, innovaties, beschouwingen van de laatste ontwikkelingen 
  • Gelegenheid om 1:1 (digitaal) in gesprek te gaan met de bedrijven en instellingen en andere partijen uit de branche 
  • Gelegenheid om 1:1 te komen tot een fysieke bezoekafspraak 
  • Kennis opdoen in het online lezingenprogramma met vooraanstaande sprekers uit het lezingenprogramma van de vakbeurs

 

Stel uw eigen programma samen

Naast een interessant lezingenprogramma biedt het VRM netwerk event u de gelegenheid om in contact te komen met vakgenoten. Op unieke wijze kunt u kennis uitwisselen en met elkaar in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om online lezingen, pitches en productlanceringen bij te wonen. We brengen de Vision, Robotics & Motion community bij elkaar! U bent er toch ook bij?