NRK_Daklicht_promoot_daglicht_met_nieuwe_Daglichtunie.jpg
Nieuws

NRK Daklicht promoot daglicht met nieuwe Daglichtunie

Met grote trots presenteert NRK Daklicht de nieuwe Daglichtunie. Een kenniscentrum voor alle vragen omtrent daglicht. In Daglichtunie bundelen de leden van NRK Daklicht hun krachten voor de promotie van het gebruik van daglicht. ‘We willen de voordelen van daglicht voor het voetlicht brengen. Daglicht geeft vreugde, zorgt voor een gevoel van veiligheid en draagt ook zeker bij aan duurzaamheid in gebouwen’, zegt Eric Schutjes, branchecoördinator van NRK Daklicht.

 

Daglichtunie helpt bedrijven en particulieren om daglicht op verantwoorde wijze in gebouwen toe te passen. Zodat het dak een instrument wordt dat energie en licht geeft. Schutjes: ‘Daglicht wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar dat is het niet. Er zijn soms innovatieve oplossingen nodig om daglicht binnen te brengen. Daglichtunie helpt daarbij. Wij zijn de nieuwe kennisleverancier van daglichtoplossingen.’

 

Op de nieuwe website daglichtunie.nl geeft Daglichtunie uitleg over thema’s als comfort, veiligheid, duurzaamheid en regelgeving. Uiteindelijk zal de website uitgroeien tot informatieve database met vele artikelen over al deze thema’s. Specialisten zoals architecten en aannemers kunnen via de website eenvoudig bij Daglichtunie aankloppen met al hun vragen over daglicht.

 

Tevens informeert Daglichtunie belangstellenden via een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over daglicht. Ondernemers, architecten en andere geïnteresseerden kunnen zich via info@daglichtunie.nl inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Kijk voor meer informatie op www.daglichtunie.nl.