corona_nrk.jpg
Nieuws

Meldpunt coronavirus kunststof- en rubberindustrie

De NRK verwacht dat het coronavirus grote gevolgen heeft voor de kunststof- en rubberfabrikanten in Nederland. Zeker omdat de waardenketens van de producten sterk internationaal vervlochten zijn. Toeleveringen van grondstoffen kunnen stoppen of vertragen, maar ook de afzet in zowel binnen- als buitenland kan ernstig worden belemmerd.

 

NRK wil graag in beeld krijgen wat de gevolgen zijn voor uw bedrijf. Zodat zij uw belangen goed kunnen behartigen. Daarom is er een corona-meldpunt in het leven geroepen. 

 

Vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) nemen overheden en bedrijven strenge maatregelen om besmetting en verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. Ervaart uw bedrijf nadelige gevolgen naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus in de verschillende landen? Meld het! 

 

Ook ontvangt NRK graag al uw zakelijke vragen die betrekking hebben op het coronavirus. NRK kan niet alle vragen beantwoorden. Maar hoe beter de vragen in beeld zijn, hoe beter erop ingespeeld kan worden.


Mail uw vragen of opmerkingen direct naar de NRK


Daarnaast vindt u op de speciale informatiepagina links met handige informatie voor uw bedrijf en een uitgebreide FAQ met de meest gestelde vragen.