Borpure.png
Nieuws

BorPure RF777MO: ontworpen voor flip-top caps

Borealis kondigt de commerciële lancering van BorPure™ RF777MO aan. Gebaseerd op de eigen Borstar® Nucleation Technology (BNT), voldoet dit nieuwe resin aan de vraag naar hoogwaardige materialen met uitstekende organoleptische eigenschappen. Als random polypropyleen van de volgende generatie is BorPure RF777MO ontworpen voor gebruik in flip­top caps, een groeiend marktsegment voor doppen en sluitingen.

 

De snel evoluerende doppen­ en sluitingen­industrie moet reageren op een brede reeks eisen van alle kanten. Verwerkers vragen om innovatieve materiaaloplossingen die het energieverbruik verlagen en die de productivi­teit op spuitgietlijnen helpen verhogen. Resins moeten eenvoudige verwerkbaarheid, consis­tentie en hoge kwaliteit bieden en optimale prestaties op de productielijn bieden. Voor merkeigenaren en eindgebruikers moeten doppen en sluitingen de inhoud van de ver­pakking beveiligen, over ideale organolepti­sche eigenschappen beschikken en veiligheid en gemak bieden. Ze moeten ook opvallen in de winkel en in toe nemende mate een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk bieden. BorPure RF777MO is gebaseerd op de eigen, in­situ nucleatietechnologie BNT en helpt pro­ducenten productiviteit en duurzaamheid te verbeteren door cyclustijden te verminderen, de impact van het kleuren op de dimensionele stabiliteit te verlagen en door het verlagen van het energieverbruik.

Voor merkeigenaren biedt BorPure RF777MO hoge transparantie in combinatie met  uitstekende glans­ en scharnierprestaties. Tests door een gerenommeerd onafhankelijk insti­tuut in Europa hebben de uitstekende organo­leptische eigenschappen en de geschiktheid van RF777MO voor de meest gevoelige drank­ en voedseltoepassingen bevestigd.

 

Voor meer informatie:
Borealis Group
Website: www.borealisgroup.com