Perfon_Packaging_verdriedubbelt_bedrijfsgrootte_met_nieuwe_locatie_in_Goor_-_Voorzijde_Perfon_Nieuwbouw_DEC2019.jpg
Nieuws

Perfon Packaging verdriedubbelt bedrijfsgrootte met nieuwe locatie in Goor

Het nieuwe jaar start voor Perfon met een enorme stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Perfon Packaging is dan verhuisd naar de nieuwe locatie in Goor. Het verpakkingsbedrijf speelt hiermee in op de groeiende vraag naar specialistische plastic verpakking; zowel nationaal als internationaal.

 

Perfon heeft meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van glasheldere flexibele verpakkingen voor de food- en non-food industrie. De folie wordt op maat geconfectioneerd en kan voorzien worden van hotneedle-, macro- en laserperforatie. Door flexobedrukkingstechniek tot en met tien kleuren full colour drukwerk levert het bedrijf prachtige afwerking op verpakkingsvlak.

 

Sinds 1999 maakt Perfon deel uit van de Oerlemans Packaging Group, waaronder zes bedrijven vallen met meer dan 600 werknemers. Door de verhuizing verdrievoudigt Perfon haar bedrijfsgrootte en gaat het ook groeien in werknemersaantal. Klanten, bezoekers en leveranciers worden vanaf 1 januari verwelkomd vanuit een ultramodern en multifunctioneel bedrijfspand. De nieuwbouw heeft een oppervlakte van 7000 m2 en ligt op een zichtlocatie net buiten industrieterrein De Spechthorst.

 

Directeur Rob de Leeuw: ‘Met deze stap kunnen we onze klanten nog beter bedienen met onze uitgebreide kennis en op maat service op het gebied van flexibele verpakkingen. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte om verder te kunnen groeien en te kunnen investeren in het machinepark.’

 

Behalve het nieuwe adres blijven alle contactgegevens ongewijzigd. De officiële opening met bijbehorende festiviteiten heeft het bedrijf gepland op 27 maart 2020.

 

Foto boven artikel: De laatste afwerkingen voor de nieuwbouw van Perfon zijn in volle gang.