SABIC_opent_nieuw_Caps__Closures_Technology_and_Innovation_Centre_in_Nederland.jpg
Nieuws

SABIC opent nieuw Caps & Closures Technology and Innovation Centre in Nederland

SABIC heeft een nieuw technologie- en innovatiecentrum voor het segment Caps & Closures geopend in Geleen. Het is gevestigd in SABIC's Global Technology Center voor Europa op de Chemelot Campus en is een bewijs van SABIC's toewijding aan de industrie om nieuwe materialen en technologieën te ontwikkelen gericht op doppen en sluitingen.

 

De openingsceremonie van de nieuwe faciliteit werd geleid door Sergi Monros, SABIC vice-president Performance Polymers & Industry Solutions, Petrochemicals. De opening van de faciliteit komt slechts een jaar nadat SABIC haar sectororganisatie voor Caps & Closures heeft opgericht.

 

‘Met onze toegewijde organisatie hebben we al een sterke focus op innovatiegedreven oplossingen om te voldoen aan de veranderende markttrends die onze klanten in dit strategische segment eisen’, zegt Monros. ‘Deze nieuwe ultramoderne faciliteit stelt ons in staat om het tempo te versnellen door toonaangevende materialen en technologieën te gebruiken die gericht zijn op een reeks aanverwante toepassingen – niet alleen doppen en sluitingen, maar ook pompen, doseersystemen en andere mechanismen voor het leveren van producten voor dranken, food en non-food toepassingen.’