Oerlemans_Packaging_opent_Technology_en_Repro_centre-.jpg
Nieuws

Oerlemans Packaging opent Technology en Repro Centre

Oerlemans Packaging heeft het OTC en ORC officieel geopend. Op het gebied van plastic folie en verpakkingen zijn enorm veel ontwikkelingen. OTC (Oerlemans Technology Centre) is een partner voor hoogwaardig laboratoriumonderzoek op het gebied van folies en verpakkingen. Zij kan verschillende analyses en proeven uitvoeren. Tevens bieden zij als service trainingsmogelijkheden, innovatie-ondersteuning en verpakkingsadvies. ORC (Oerlemans Repro Centre) is de on-site reprograaf van de Oerlemans Packaging groep. Zij bieden diverse services als fingerprint profielen, fotospectrale metingen en begeleiden van drukspecificaties.

 

Oerlemans Technology Centre

OTC is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het analyseren en het ontwerpen van nieuwe folies en verpakkingen en de productie van proefmodellen en de verwerking tot eindproduct. Begeleiding op locatie hoort hier uiteraard bij. De combinatie van hoogwaardige laboratorium apparatuur en de meer dan 50 jaar R&D en productie ervaring zorgen voor een doelgerichte verpakkingsoplossing. Hierbij staan kwaliteit en efficiency centraal. OTC verbindt de wensen van de klant met de ontwikkelingen van de toekomst: Connect & Develop!

 

Oerlemans Repro Centre

ORC onderscheidt zich door als repro studio 100 procent te zijn ingericht op het flexo-drukproces van de OPACK-vestigingen. In de studio is alle expertise op het gebied van flexodruk aanwezig. Ze kennen alle ins- en outs van het druk- en het eventuele confectieproces en zijn de spin in het web tussen klant, ontwerpbureaus en de eigen drukkerijen. Het gehele traject wordt volgens de geldende standaard uitgevoerd: Right First Time!

 

Over Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging is de moedermaatschappij van zeven productiebedrijven die kunststof flexibele verpakkingen en folies produceren. Deze werkmaatschappijen zijn Oerlemans Plastics te Genderen en Giessen, Perfon te Goor, Plasthill te Hillegom, Fardem Packaging te Edam, OPI te Oosterwolde, Flexpak te Geldermalsen. Ruim 600 gemotiveerde medewerkers produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan afnemers in de industrie, horticulture en retail. Het Oerlemans Technology en Repro Centre in Giessen zijn een ware aanvulling op het gebied van technologie en reprografie. Hiermee kan de Oerlemans Packaging groep verder innoveren.