Marc_van_Loon_nieuwe_directeur_Biesterfeld_Plastic_Benelux_-.jpg
Nieuws

Marc van Loon nieuwe directeur Biesterfeld Plastic Benelux

Marc van Loon is aangesteld als algemeen directeur van Biesterfeld Plastic Benelux B.V. Met ingang van 1 augustus neemt hij de positie over van Michel Cobelens, die na ruim 24 jaar in deze functie met pensioen gaat.

 

‘Marc van Loon is de ideale persoon om zijn rol over te nemen. We zijn blij dat hij als interne opvolger de continuïteit zal waarborgen. Onze dank gaat uit naar Michel Cobelens, wiens toewijding en inspanningen een grote rol hebben gespeeld in de succesvolle vestiging en strategische positionering van ons bedrijf in Nederland, België en Luxemburg gedurende meer dan twee decennia’, aldus aldus Carsten Harms, bestuurslid van Biesterfeld AG en woordvoerder van de raad van bestuur van Biesterfeld Plastic.

 

Van Loon studeerde Engineering aan de Fontys Hogeschool en Technologie Management (TeMa) aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na zijn afstuderen werkte hij als Sales Engineer en Account Manager en blikt daarmee terug op meer dan 23 jaar ervaring in de spuitgietindustrie. Vanaf begin 2018 bekleedt van Loon een leidende positie in de Benelux-dochter van de Biesterfeld Group. Als Sales Manager behaalde hij talloze successen in de divisies Plastics, Acrylates en Performance Rubber. ‘Ik kijk ernaar uit om ons succesvolle pad met mijn team voort te zetten en waardeer het vertrouwen in mij enorm’, aldus Van Loon.