Maak_kennis_met_de_Freeformer_tijdens_RapidPro.jpg
Nieuws

Live demonstratie Freeformer tijdens RapidPro

Op de RapidPro 2019 komen op 13 en 14 maart specialisten op het gebied van additieve productie bij elkaar om kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. ARBURG is, samen met Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL), ook dit jaar weer in Veldhoven aanwezig met een freeformer 200-3X, zodat klanten en geïnteresseerden zich uitgebreid kunnen informeren over hun industriële additieve productiesysteem.

 

Op de beurs wordt live een freeformer 200-3X gedemonstreerd, inclusief een groot aantal additief geproduceerde producten. Bovendien kun je kennismaken met de voordelen van het open additieve productiesysteem: een breed spectrum aan originele kunststoffen, uiteenlopende materiaal- en kleurcombinaties, kwalitatief hoogstaande, stabiele producten en de individuele instelmogelijkheden voor het productieproces door middel van gerichte aanpassingen van druppelgrootte en procesregeling.

 

De experts ter plaatse kunnen je ook informeren over de huidige stand van ARBURG Plastic Freeforming en de nieuwe, grote freeformer 300-3X met drie injecteereenheden. Hiermee kunnen producten uit twee componenten en steunstructuren met een belastbare hard-zachtverbinding worden geproduceerd.

 

ARBURG op de RapidPro 2019

Locatie:

NH Conference Centre Koningshof | Entree Beneluxhal

Locht 117

5504 RM Veldhoven, NL

 

Stand: 87

Datum: 13 - 14 maart 2019

Openingstijden: 09:30 - 17:00 uur