Rethink_award_Duurzame_producten_2019.JPG.jpg
Nieuws

Rethink Award Duurzame Producten 2019 – Wees er snel bij en ding mee!

Aanmelden kan tot 12 februari 2019

Trots op uw innovatieve producten? Zet ze in de etalage! U heeft vast ook een innovatief, duurzaam, circulair of ander product waar u als ondernemer trots op bent. Deze producten in de vorm van een verhaal, column, video of foto ontvangt NRK graag van u. Wie weet bent u dan straks de winnaar van een van de Rethink Awards Duurzame Producten 2019.

 

Informatie over uw duurzame producten plaatst NRK graag op de Rethink website. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de tweede Avond van de Maakindustrie op 13 maart in Media Plaza in Utrecht. Alle deelnemers aan de Rethink Award worden van harte uitgenodigd voor deze speciale avond.

 

Praktische informatie

Heeft u slimme producten die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten? Dien ze in vóór 12 februari 2019 12.00 uur. Klik hier voor het aanmeldformulier en mail de informatie naar Inge Munniks.

 

De onafhankelijke en deskundige jury 2019 zal vier Awards toekennen. Er is een Award voor het beste product in elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie:

  • Verpakkingen
  • Bouw & Infra
  • B2B & Automotive  
  • Consumentenproducten

 

Klik hier voor de flyer met alle informatie over de Rethink Award Duurzame Producten of ga naar de website