Gezocht_slimme_producten_die_meedingen_naar_de_rethink_awards_2019.png
Nieuws

Gezocht: slimme producten die meedingen naar de Rethink Awards 2019

De rubber- en kunststofindustrie zet zich in voor verduurzaming, voor CO₂-reductie en voor veilige producten die comfort geven aan gebruikers. Als bedrijf ben je terecht trots op die producten. En dat mag heel Nederland best weten. Informatie over jouw duurzame producten wordt graag geplaatst op de Rethink website.


De toppers kunnen ook weer meedingen naar de Rethink Awards 2019 die op 13 maart 2019 worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie in Media Plaza te Utrecht.
Download de flyer met alle praktische informatie over de Award en jouw inzending.

Gezocht_slimme_producten_die_meedingen_naar_de_rethink_awards_2019_-_2.PNG.png

 

Praktische informatie

Heb je slimme producten die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten? Dien ze in vóór 19 februari 2019 om 12.00 uur. Mail naar deruijter@nrk.nl of vandord@nrk.nl.

Bedrijven krijgen op verzoek het aanmeldformulier toegezonden.
De onafhankelijke en deskundige jury 2019 zal vier Awards toekennen. Er is een Award voor het beste product in elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie:

• Verpakkingen
• Bouw & Infra
• B2B & Automotive 
• Consumenten producten

Bedrijven die een product definitief inschrijven/deelnemen worden uitgenodigd om op 13 maart 2019 deel te nemen aan de feestelijke dineravond in Media Plaza te Utrecht.Tijdens die avond worden de Rethink Awards uitgereikt.

 

Download de flyer voor meer informatie.