Opnieuw_Oerlemans_Plastics_Goede_Doelen_Actie_voor_en_door_Altena.PNG.png
Nieuws

Opnieuw ‘Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie’ voor en door Altena!

Vorig jaar heeft Oerlemans Plastics een ‘Goede doelen actie’ georganiseerd naar aanleiding van het winnen van de BizAward 2017. Oerlemans Plastics heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en dat betekent ook dat je succes mag delen met je omgeving.

Mede door de vele goede reacties die ze gekregen hebben, is besloten om de ‘Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie’ te continueren. Dus ook dit jaar zal Oerlemans weer drie goede doelen ondersteunen die gevestigd en actief zijn binnen de nieuwe gemeente Altena. Vorig jaar waren de drie winnaars de Voedselbank (1), de Dierenambulance (2) en Duchenne (fam. Van Weverwijk) (3).

Om andere goede doelen ook een kans te geven heeft de organisatie besloten om de winnaars van vorig jaar de komende twee jaar niet mee te laten dingen.

Ben je actief voor een goed doel of weet je een goed doel dat een ondersteuning goed kan gebruiken, dan kun je dit goede doel met daarbij een motivatie indienen bij Carin van Herwijnen: cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 22 november, de dag dat de nieuwe BizAward wordt uitgereikt aan de ondernemer van het jaar 2018. De medewerkers van Oerlemans brengen daarna hun stem uit waarna drie donaties te verdelen zijn, te weten 2.500, 1.500 en 1.000 euro.

Wil je ook meestemmen? Dan moet je natuurlijk nog snel even solliciteren. Oerlemans is een snel groeiende onderneming die constant op zoek is naar goede gemotiveerde medewerkers die ook hun verantwoordelijkheid in de samenleving durven te dragen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics op 12 januari 2019 worden de cheques overhandigd aan de drie winnende goede doelen.

Meer informatie:

Oerlemans Plastics B.V.
0416-358100
Carin van Herwijnen
cw@oerlemansplastics.nl