img00001627.jpg
Nieuws

Joan Hanegraaf ondernemer van het jaar

Joan Hanegraaf op 23 november de BizAwards Altena heeft gewonnen in de categorie ondernemer van het jaar. Door zijn inzet is Oerlemans Packaging uitgegroeid tot een bedrijf met 6 dochterondernemingen. In 2007 heeft Joan Hanegraaf samen met zijn vrouw Rita middels een management buy out het bedrijf overgenomen en met het gehele team de omzet in 10 jaar tijd weten te verdrievoudigen. Joan is een no nonsens persoon die met beide voeten tussen zijn medewerkers staat. Zowel binnen als buiten de regio is Oerlemans actief. Een welverdiende bekroning op zijn tomeloze inzet waarbij langdurige relaties, continuïteit, duurzaamheid en innovatiekracht centraal staan. Met deze award heeft Joan een exposurepakket gewonnen van € 4200,-. Joan Hanegraaf gaat het dubbele bedrag (€ 8400) ter beschikking stellen aan lokale goede doelen/initiatieven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics kunnen de medewerkers hun stem uitbrengen op de ingediende goede doelen.

Tijdens de BizAwards werden twee Ondernemersprijzen uitgereikt: één voor gevestigd ondernemerschap en één voor jong, aanstormend talent. De prijs voor jong aanstormend talent is gewonnen door Ralph Vermeulen & John van Boxel van Eqa Projects. Met deze BizAwards wordt ondernemerschap zichtbaar gemaakt in een regio vol markante ondernemers. De organisatie wil creatieve en inventieve ondernemers waarderen en verbinden, op weg naar één gemeente Altena.

Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties (o.a. in Genderen en Giessen) van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Naast klantspecifieke verpakkingsproducten beschikt Oerlemans Packaging over een uitgebreid voorraadassortiment.