img00001500.jpg
Nieuws

Empack blijft vernieuwen

De verpakkingsvakbeurs Empack gaat op 5 en 6 april 2017 haar 15e editie beleven in de Brabanthallen. Het doel van het event is om de Nederlandse verpakkers vooruit te brengen. Gelukkig gaan daarvoor de ontwikkelingen in deze sector ontzettend snel en bieden nieuwe mogelijkheden om sneller, slimmer, goedkoper of duurzamer te verpakken zich bijna dagelijks aan.

De verpakkingsuitdagingen te lijf
De meest actuele verpakkingsuitdagingen en thema’s komen terug op het jubileum event. Aanstaande verpakkingswetgeving rond minerale oliën in kartonnen voedselverpakkingen of het verdwijnen van aluminium in chips verpakkingen, maar ook verlengen van houdbaarheid en gebruik van duurzame alternatieven. Daarom komen sprekers en aanbieders met verpakkingsmachines, verpakkingen & verpakkingsmaterialen, controle- & inspectiesystemen, verpakkingsadvies, labellling en verpakkingsprint allemaal samen tijdens Empack.

Empack in 2017 tegelijkertijd met vakbeurs Logistics & Distribution
Deze vakbeurzen samen maken de Brabanthallen de ontmoetingsplaats voor verpakken, logistiek, distributie én de automatisering binnen deze sectoren in 2017. De combinatie van deze events heeft al in meerdere Europese landen bewezen een zeer succesvolle te zijn.

‘De robot als collega’ op Automation in Packaging
Key-note spreker Bennie Mols is wetenschapsjournalist, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, robots en het menselijk brein. Hij geeft een kijkje in de toekomst met zijn visie op ‘De robot als collega’.

Wilt u meer informatie over of deelnemen aan Empack of Logistics & Distribution in ’s-Hertogenbosch 2017? Kijk dan op: www.empack.nl.