img00001458.jpg
Nieuws

Carbon-composites.nl deel van Bond voor Materialenkennis

De Bond voor Materialenkennis (BvM), met haar ca. 800 leden, zal binnenkort uitgebreid worden met een nieuwe sectie: de Technologie Groep ‘Carbon-Composites.nl’ (CC-NL). Hierover is onlangs een principe-akkoord bereikt tussen beide organisaties. De verwachting is dat ook de leden de bestuurlijke besluiten breed zullen ondersteunen.
 
Tijdens de beurs Engineering Materials, die op 6-7-8 december a.s. in de Evenementenhal in Gorinchem gehouden wordt, zal de algemene vergadering van de BvM de opname van deze nieuwe sectie binnen de BvM formeel goedkeuren. Op woensdagmiddag 7 december zal dit gevierd worden met een kort officieel gebeuren op de beursvloer, gevolgd door een hapje en een drankje. De beurs Engineering Materials is bij uitstek de showcase voor innovatie in gewichtsbesparende constructiematerialen en dat is ook waar de technologiegroep CC-NL voor staat.
 
Ook de op vrijdag 4 november verkozen nieuwe voorzitter van CC-NL, Ing. Norbert van Kerkhof (foto), verklaart dat BvM aan C-C.NL de broodnodige ondersteuning kan bieden alsmede toegang tot hun grote achterban, om hun groei en hun activiteiten te begeleiden.

Het secretariaat van Carbon-Composites.nl zal per 1 januari 2017 bij het secretariaat van de Bond voor Materialenkennis worden ondergebracht.

Voor meer informatie, kijk op www.bondvoormaterialen.nl en www.carbon-composites.nl.