img00001374.png
Nieuws

Flexpak zet activiteit voort binnen Oerlemans Packaging groep

Sinds 1 mei jl. behoort Flexpak Geldermalsen tot de Oerlemans Packaging Groep. Flexpak is een gevestigde naam in de productie van laminaatfolie voor onder andere de foodindustrie. Daarnaast produceert het bedrijf hoogwaardige bedrukte OPP-, CPP- en BOPP- folies, alsmede vellen, harmonicazakken, blokbodemzakken en rondellen. De producten worden geleverd aan klanten in binnen- en buitenland, vaak voor het food-segment. De onderneming zal in Geldermalsen gevestigd blijven.

Door de overname kan oud-eigenaar Thies Oosterhuis gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij heeft een prachtig en modern verpakkingsproductiebedrijf weten op te bouwen.
Dhr. Thies Oosterhuis: ‘Ik ben erg verheugd met de overname van Flexpak door Oerlemans Packaging. Door de overname is continuïteit voor de medewerkers, klanten en leveranciers gewaarborgd’.

Met de integratie van Flexpak breidt Oerlemans Packaging haar productiemogelijkheden verder uit. Oerlemans Packaging produceert een breed productportfolio flexibele kunststof verpakkingen, met veel specialiteiten in diverse product/markt-combinaties.
‘De overname van Flexpak past geheel in de groeistrategie van Oerlemans Packaging. Met nieuwe product- en productiemogelijkheden, zoals hoogwaardige bedrukte laminaatverpakkingen, PP harmonicazakken en PP blokbodemzakken, kunnen wij onze klanten met een nog breder verpakkingspakket bedienen. Ik ben dan ook zeer vereerd dat Flexpak vanaf 1 mei onderdeel uitmaakt van de Oerlemans Packaging groep’, aldus Joan Hanegraaf directeur-eigenaar van Oerlemans Packaging.

Oerlemans Packaging B.V. bestaat nu uit zes productiebedrijven: Oerlemans Plastics BV in Genderen-Giessen, Plasthill BV te Hillegom, Perfon BV in Goor, O.P.I. BV in Oosterwolde, Fardem Packaging BV in Edam en nu dus Flexpak BV uit Geldermalsen.