img00001358.jpg
Nieuws

Startups en financiers samen in Brainport

Op 25 mei vindt High Tech Capital plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Het evenement is een ontmoetingsplek voor high tech en design startups, scale-ups, bedrijven en investeerders. Naast het faciliteren van die ontmoeting biedt High Tech Capital ook een programma met lezingen door o.a. Sunny Stalnaker (ASML), Peter Weijmarshausen (Shapeways), Roel van Rijsewijk (Deloitte) en Marjan van Loon (Shell).

Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven opent het evenement. Er zijn diverse expert meetings (op thema zoals ‘Setting the Deal’), pitches en andere activiteiten. Daarnaast vindt er een markt plaats waar startups en scale-ups hun idee en bedrijf kunnen presenteren.

High Tech Capital is een initiatief van Brainport Development, Gemeente Eindhoven, ASML, Technische Universiteit Eindhoven, EIT Digital, High Tech Campus, Brainport Network, HighTechXL, HighTechXL Plaza, Van Berlo, BOM, Fontys en Ondenemerslift+. Het evenement wordt georganiseerd ter gelegenheid van het Nederlands EU-voorzitterschap. Het is onderdeel van het internationale programma Startup Fest Europe en van de Dutch Technology Week.

Voor meer informatie en registreren, kijk op www.hightechcapital.nl.