Gaat_u_uw_productontwikkeling_echt_versnellen.jpg
Nieuws

Gaat u uw productontwikkeling echt versnellen?

Bij het ontwikkelen van producten is een korte time-to-market een cruciale succesfactor. Immers, hoe korter de ontwikkeltijd, des te eerder u kunt starten met produceren. Elke dag dat dit eerder kan, is pure winst!


Met de Rapid Service van ADSO heeft u sneller dan ooit de beschikking over gespuitgiete producten, in PP, PE, ABS, PS, TPE, TPV of SBS. U loopt geen risico dat een prototype later lastig te vertalen is naar het uiteindelijke spuitgietproduct, want het zijn echte spuitgietproducten, die u ook meteen voor valideren en testen in kunt zetten.

Adso doet dit tegen veel lagere dan gebruikelijke kosten en – nog belangrijker – met een veel kortere doorlooptijd. De pilotseries worden geproduceerd op de eigen 60 tons en 150 tons spuitgietmachines, zodat u meteen ook over de juiste spuitgietparameters beschikt.

Benieuwd hoe Adso dit doet en waarom spelers van wereldformaat klant bij hen zijn? Kom dan op 7 of 8 november aanstaande naar stand 612 tijdens de beurs Prototyping Expo 2018 te Kortrijk. Met sprekende voorbeelden laten zij u graag zien hoe ze ook uw productontwikkeling veel sneller en betrouwbaarder kunnen maken!

 

Kijk voor meer informatie op www.adso.be en www.prototypingxpo.com.