Nieuw_duurzaam_bedrijfspand_Movacolor_geopend_2.jpg
Nieuws

Nieuw duurzaam bedrijfspand Movacolor geopend

Onlangs heeft Movacolor een gloednieuw duurzaam bedrijfspand geopend aan de A7 in Sneek. Het nieuwe pand is energieneutraal en voorzien van zonnepanelen, topkoeling, vloerverwarming en warmtepompen. Dit nieuwe bedrijfspand biedt de mogelijkheden om de groei die Movacolor de afgelopen jaren meemaakt door te kunnen zetten.

 

De feestelijke opening werd bijgewoond door onder andere 60 internationale gasten, het personeel van Movacolor en vele genodigden die betrokken waren bij de realisatie van dit prachtige pand. De officiële opening werd na een spectaculaire ‘Urban dance-act’, gedaan door directeur Gerhard Dersjant en wethouder Maarten Offinga (zie foto). Nadien kregen alle aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje ruimschoots de gelegenheid om het bedrijf van binnen te bekijken.


Movacolor is een van de weinige bedrijven in de wereld die zich exclusief toeleggen op de ontwikkeling en productie van gravimetrische en volumetrische doseersystemen voor de kunststofindustrie. Vanuit dit nieuwe bedrijfspand wil Movacolor haar doelen op het gebied van duurzaamheid samen met distributeurs en klanten verder uitbreiden.