‘Het woord kwaliteit is overbodig geworden…’

Dorel Juvenile Europe is als eerste in haar branche gecertificeerd volgens de ISO-norm 9001:2015. Het bedrijf -- in Europa actief in 13 landen -- is tevens één van de eerste multinationals die deze nieuwe certificatie voor organisatorische kwaliteit wist te behalen.

Smart Industry centraal tijdens ESEF-TechniShow

ESEF wordt gelijktijdig georganiseerd met de vakbeurs TechniShow. De synergie tussen deze vakbeurzen wordt onderstreept door de keuze van een aantal overkoepelende thema’s die de bezoeker treft op beide vakbeurzen, uitgewerkt in een inhoudelijk programma rond de beurs en activiteiten op de beursvloer. Smart Industry, Additive Manufacturing en Advanced Engineering zijn dit jaar belangrijke thema’s.

Laatste deel van de serie over engineering kunststoffen

Engineering kunststoffen: de aanduiding voor thermoplastische kunststoffen die qua eigenschappen uitstijgen boven de commodities. In dit laatste deel van deze vierdelige serie kijken we naar PP-compounds, maar ook naar de minder gebruikelijke – maar daarom zeker niet minder interessante – materialen.

Willem Lageweg neemt afscheid van MVO Nederland

Na tien jaar neemt Willem Lageweg (1951) deze zomer afscheid als directeur van MVO Nederland. Dat maakte hij bekend op het Nieuwjaarsevenement van MVO Nederland op 21 januari.