Bedrijfsreportage Sell plastics

Bedrijfsreportage Sell plastics

Ideeën en plannen vertalen naar concrete kunststofproducten -- dat is waar SELL Plastics voor staat. Naast verregaande productontwikkeling en het reguliere spuitgietwerk biedt SELL Plastics productietechnieken als In Mould Labelling (IML) en 2K-spuitgieten.

De MVO trends voor 2015

Onlangs is het Trendrapport 2015 van MVO Nederland gelanceerd. Hierin wordt gesignaleerd dat duurzame koplopers radicaler en talrijker worden en meer impact realiseren. Dat geldt zowel voor het MKB als het grootbedrijf. Het Trendrapport beschrijft zeven trends die met elkaar zorgen dat een groene en sociale economie snel dichterbij komt.

RapidPro viert eerste lustrum

RapidPro viert eerste lustrum

Op 3, 4 en 5 maart viert RapidPro -- dé vakbeurs voor de gehele keten rondom productontwikkeling en het snel maken van prototypes en producten -- haar eerste lustrum. Vooraanstaande organisaties en sprekers zullen aanwezig zijn om de laatste innovaties uit het vakgebied te presenteren.

Met het Ondernemingsdossier ‘in controle’

Met het Ondernemingsdossier ‘in controle’

In november 2011 werden de eerste Ondernemingsdossiers in werking gesteld. In gesprek met de bedenker van deze uiterst belangrijke tool, Erik de Ruijter (NRK) en met Marcel Boons (Programmabureau Ondernemingsdossier voor EZ) over de huidige status.

JEC Innovatie Award voor achttien innovators

JEC Innovatie Award voor achttien innovators

De grote vraag rondom composietmaterialen en de toename van alle nieuwe toepassingen met composiet, hebben ertoe geleid dat JEC Group haar positie opnieuw heeft bepaald en de JEC Europe Trade Show heeft aangepast aan de industriële groei.