Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland. Het uit meerdere bedrijfsonderdelen en vestigingen opgebouwde bedrijf heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten.

ESEF / Techni-Show 2014

ESEF / Techni-Show 2014

De maakindustrie is positief gestemd. De sector ziet met vertrouwen de toekomst tegemoet en staat klaar om nieuwe kansen te pakken. De vakbeurs ESEF 2014, van 11 t/m 14 maart in Jaarbeurs Utrecht, is het uitgelezen moment om die positiviteit om te zetten in concrete acties.

Oxyvap: een nieuwe dimensie in evaporatieve koeling

Oxyvap: een nieuwe dimensie in evaporatieve koeling

Verdampingskoelingtechnologie staat bekend als een economisch en energiezuinig alternatief voor airconditioning. Productontwikkelingsbedrijf People Creating Value uit Enschede werkte samen met Oxycom aan de ontwikkeling van een geheel nieuw ontwerp voor de Oxyvap.

Thermoplasten op basis van biobased monomeren

Thermoplasten op basis van biobased monomeren

Op basis van een publicatie van het DPI Value Centre en het Biobased Performance Materials programma zullen in de komende maanden verschillende artikelen over ‘Groene Grondstoffen’ in Kunststof Magazine verschijnen. Dit eerste deel behandeld thermoplasten op basis van biobased monomeren.

Speciaalbier in hoogwaardig PET de wereld over

Speciaalbier in hoogwaardig PET de wereld over

Ruim zeven jaar geleden introduceerde het Nederlandse bedrijf Lightweight Containers het eerste prototype van de KeyKeg; een recyclebaar bierfust als beter alternatief voor de bekende stalen vaten. Sindsdien is de KeyKeg doorontwikkeld en uitgegroeid tot een succesvol product, waarmee het bedrijf al verschillende prijzen heeft gewonnen.

Workshop rond slimme marketingmethoden

Er is nog veel te leren over online en offline marketing en social media.