Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Van den Brink, leverancier van matrijzen, automatisering en IML-apparatuur, doet het goed, getuige het feit dat het bedrijf dit jaar 50 jaar bestaat. Het bedrijf met de hoofdvestiging in Harskamp levert in Europa, Zuid- en Midden-Afrika, in het Noorden tot in Siberië, in het Midden-Oosten en in Australië.

Klant, nou moet je eens goed luisteren! Inderdaad, dat zeg je niet of nooit. Mocht een klant ooit zo worden aangesproken, dan moet dat wel in een emotionele bui zijn. Normaal gesproken is de klant koning. Hoewel, als achterstalligheid van betalingen oploopt, dan kan je wel eens uit je slof schieten.

Onderhoud uitgesteld door economische fluctuaties

Onderhoud uitgesteld door economische fluctuaties

Ondernemers kiezen zowel in economisch goede als slechte tijden ervoor om onderhoud van assets uit te stellen. In haar themavisie over de onderhoudsmarkt gaat ING Economisch Bureau nader in op deze materie.

Nieuwe hars laat ontwikkelkracht mkb zien

Erik Visser heeft met zijn productontwikkelingbedrijf Viseng een duidelijke visie voor ogen: zoeken naar nieuwe, biobased materialen en toepassingen. Een visie die geboren is uit passie en een drang naar vernieuwing.

PRIMA Ondernemen Awards 2013

PRIMA Ondernemen Awards 2013

Er waren dit jaar voor het eerst niet drie, maar vier Awards te verdelen. Naast de gouden, zilveren en bronzen Awards werd ook de Publieksprijs toegekend. Vier prijzen, maar uiteindelijk waren er slechts drie winnaars.

Twaron-spinproces sleutel tot doorbraak in koolstofnanovezels

Twaron-spinproces sleutel tot doorbraak in koolstofnanovezels

Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om koolstofnanobuizen (carbon nanotubes, CNT’s) te spinnen tot een supervezel met een zeer hoge thermische en elektrische geleidbaarheid en goede textiele eigenschappen.

Vision systemen implementeren: een kwestie van know how

Vision systemen implementeren: een kwestie van know how

Steeds meer producerende bedrijven willen hun productieproces beheren en controleren middels vision-systemen. Maar met alleen de aanschaf van wat camera’s, software en verlichting kom je er niet…