< Terug naar resultaten

IMCD Benelux B.V.

Wilhelminaplein 32
3072 DE Rotterdam
Tel. +31 (0)88 291 86 00
E-mail info@imcd.nl
Website www.imcd.nl
Vakgebied
Grondstoffen en/of additieven
Bedrijfsprofiel
IMCD Plastics is een internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige additieven, masterbatches en compounds voor de Plastics industry.

Een uitgebreid assortiment innovatieve grondstoffen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.
De IMCD Business Group Plastics is een toonaangevende internationale distributeur van hoogwaardige additieven en compounds voor de kunststof-, rubber-, polyurethaan- en composietindustrie. We combineren vaardigheid, toewijding en ervaring om unieke oplossingen te creëren waarmee onze klanten hun aanbod kunnen differentiëren in hun veeleisende markten. We zijn zeer ervaren in het overwinnen van formuleringsuitdagingen en zorgen voor soepele productieprocessen.

Wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen! Profiteer van:
- Onze diepgaande kennis van markttrends en dynamiek;
- De uitzonderlijke technische vaardigheden en kennis van ons team;
- Onze brede product- en applicatie-knowhow;
- Onze snelle en flexibele service;
- Onze passie en toewijding.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe ons gespecialiseerde Plastics-team de perfecte oplossing voor u kan ontwikkelen.
Producten en diensten
We hebben toegang tot een uitgebreide portfolio van innovatieve grondstoffen, met een uitgebreid assortiment van eersteklas producten van veel van 's werelds toonaangevende merken. Gespecialiseerd op het gebied van additieven, masterbatches en speciale compounds, bieden wij een professionele service met toegevoegde waarde voor onze klanten in de kunststofindustrie. Onze portfolio is onderverdeeld in de volgende groepen:

- Additieven
- Functionele vulstoffen
- Pigmenten
- Polymeren
- Verbindingen
- Masterbatches