< Terug naar resultaten

Distrupol BV

Schouwburgplein 30-34
3012 CL Rotterdam Netherlands
P.O. BOX 21407
3001 AK Rotterdam Netherlands
Tel. +31 (0)78 625 01 81
E-mail info-benelux@distrupol.com
Vakgebied
Grondstoffen en/of additieven
Bedrijfsprofiel
Distrupol is Europees leider, met meer dan 50 jaar uitmuntendheid, innovatie en expertise in de verkoop en applicatie-ontwikkeling van thermoplastische polymeren en elastomeren.

Ons team van zeer ervaren verkopers kan aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen, terwijl het waarde toevoegt aan uw bedrijf. Het team wordt op elke markt ondersteund door onze ontwikkelingsingenieurs, die een ongeëvenaarde kennis hebben van elk aspect van de polymeertechnologie, inclusief ontwerp van onderdelen en mallen, polymeerselectie om de beste prestaties te bereiken, probleemoplossing en de productie van onderdelen te optimaliseren.

Onze langdurige partnerships met leveranciers van wereldklasse versterken onze kennis en geven ons een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten om een ​​materiële oplossing te bieden voor elke toepassing. Al onze leveranciers zijn REACH-compliant en alle Distrupol-bedrijven zijn volledig gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015.

De Distrupol-portefeuille bevat producten en oplossingen die voldoen aan de eisen van toonaangevende en opkomende industrieën. Het assortiment gaat vergezeld van certificeringen en goedkeuringen voor de automotive, medische, voedings- en elektrische industrie.

Magazijnen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Finland en Nederland ondersteunen ons om levering de volgende dag in heel Europa aan te bieden. Materialen zijn verkrijgbaar van zakken van 25 kg tot volledige vrachtwagenladingen, octabins, big bags en bulklevering. Wanneer dat nodig is, kunnen we het materiaal in ons magazijn in de gewenste verpakking ompakken.

Ontdek de echte waarde die Distrupol aan uw bedrijf kan toevoegen. Ontwerp, ontwikkel en lever met Distrupol.
Producten en diensten
Distrupol BV is distributeur voor AKRO-PLASTIC, CHIMEI, Lucite International, LG Chemical, Neutrex, SIBUR, Teknor Apex, Toray, Versalis en Wells Plastics