< Terug naar resultaten

Blisss Kunststoffensoftware B.V.

Molenveldlaan 130
6523 RN Nijmegen
Tel. +31 (0)24 373 79 68
E-mail info@blisss.nl
Vakgebied
Software
Bedrijfsprofiel
Blisss Kunststoffensoftware ontwikkelt en implementeert ERP software speciaal voor de kunststofverwerkende industrie. Voortbordurend op het ijzersterke fundament van het ERP pakket Microsoft Dynamics NAV, hebben wij ons product Naviplast ontwikkeld. Naviplast is in de loop der tijd uitgegroeid tot zeer praktisch ingerichte ERP software voor de kunststofverwerkende industrie. Inmiddels zijn wij in Nederland de trotse marktleider in ERP software voor de kunststofverwerkende industrie.
Producten en diensten
ERP software voor de kunststofverwerkende industrie

Onze ERP software is speciaal ontwikkeld voor de kunststofverwerkende industrie. Het is gebaseerd op het ERP pakket Microsoft Dynamics NAV, wat onze kunststoffensoftware een ijzersterk fundament geeft. Wij zijn met onze ERP software, genaamd Naviplast, marktleider op het gebied van software voor de kunststoffenbranche. Onze focus ligt heel specifiek op deze branche die we met een vast team van ervaren Microsoft Dynamics NAV consultants voorzien van onze ERP oplossing.

Kennis over de kunststofverwerkende branche

Als producent in de kunststofverwerkende industrie zijn er veel factoren die de kwaliteit van uw product beïnvloeden, zoals materiaal batch, de hoeveelheid vocht en de wisselende omgevingstemperatuur. Een goede spuitgieter, blowmoulder, extruder of thermovormer weet goed hoe deze factoren beïnvloed kunnen worden om te zorgen voor een goed eindproduct. Hetzelfde geldt voor de bedrijfsvoering van uw fabriek. Er zijn tal van factoren die ervoor zorgen dat uw resultaat of proces wel of niet goed verloopt. Denk aan wisselende olieprijzen, lengte van matrijswissels, voldoende nieuwe opdrachten en goede kostprijscalculatie. Als branchepartner beschikken wij over de kennis die het mogelijk maakt om een ERP-implementatie te doorlopen met software waar u en uw medewerkers zich in herkennen. Termen als “cyclustijden, matrijzen en hotrunners” zijn onze consultants niet vreemd.

Waarom kiezen voor Blisss Kunststoffensoftware?

Met onze speciaal voor spuitgieterijen, blowmoulders, thermovormers en extruders ingerichte ERP software, krijgt u grip op alle zaken die uw bedrijfsvoering beïnvloeden. Het is onze missie om bedrijven die actief zijn in de kunststofverwerkende industrie te helpen succesvol te zijn door ze te ondersteunen met verrassend goede ERP software waardoor ze beter kunnen presteren. Bekijk hier de functionaliteiten die u hierbij kunnen helpen.