< Terug naar resultaten

STEM Industrial Marketing Centre

Potgieterlaan 8
2274 GM Voorburg
Tel. +31 (0)6 204 275 84
E-mail contact@stem-imc.com
Vakgebied
Advies
Contactpersoon
Willem de Vries
Bedrijfsprofiel
Wij helpen bedrijven in de maakindustrie hun concurrentiepositie te verbeteren: Linking Your Future. Dat doen we vanuit onze kennis en ervaring op de vakgebieden industriële marketing, sales en innovatie. 

De oorsprong van de organisatie ligt in de oprichting van Stichting Techniek En Marketing (STEM) in 1987 door een aantal multinationals uit de maakindustrie. Het doel van de stichting toen: door het verzamelen en delen van kennis over innovatie, sales en (industriële) marketing de commerciële slagkracht van technisch bedrijven verhogen. Die toegevoegde waarde levert STEM Industrial Marketing Centre nog steeds.

Voor bedrijven in de maakindustrie zijn wij dan ook hét kenniscentrum op het gebied van Innovatie, Marketing en Sales. Die kennis dragen we zowel over via kennissessies, opleidingen, workshops en publicaties. Maar ook door het begeleiden (coaching) van het management van technische bedrijven en/of doorgaans technisch opgeleide mensen binnen deze bedrijven met een aan commercie, marketing of innovatie gerelateerde functie.

Voor tijdelijke ondersteuning, het begeleiden van projecten of het volledig uitvoeren hiervan bieden wij u onze kennis, kunde en  menskracht op interim basis aan. Een uitstekende mogelijkheid om uzelf of uw organisatie professioneel te laten ondersteunen op vakgebieden die nu eenmaal niet direct tot het werkterrein van technisch opgeleide mensen behoren. Ook op deze manier zetten wij graag onze expertise in om de commerciële slagkracht van uw organisatie te optimaliseren.
Producten en diensten
  • Association – netwerk van professionals met interesse in commercie, marketing, innovatie en leiderschap 
  • Coaching / begeleiding
  • Interim management
  • Kennissessies en workshops
  • Marktonderzoek
  • Opleidingen op het gebied van industriële marketing, sales en innovatiemanagement

Meer informatie kijk op www.stem-imc.com of neem telefonisch of per e-mail contact op met Willem de Vries van STEM Industrial Marketing Centre