< Terug naar resultaten

Stufa

Beatrixlaan 7
5443 AV Haps
Tel. 0485 - 350333
E-mail info@stufa.nl
Website www.stufa.nl
Vakgebied
Machines en gereedschappen
Bedrijfsprofiel
Stufa levert producten en adviseert binnen de kunststoffen- en verpakkingsmiddelen industrie op het gebied van regelingen en besturingen met de nadruk op de verwarm- en koelprocessen. Met de fabrikanten Ihne&Tesch en GEFRAN zoeken we naar de juiste verwarming, besturing, regeling en bewaking van deze processen.
Naast de hierboven reeds genoemde industrietakken is Stufa ook actief binnen de chemie, biotechnologie en andere branches waar verwarmde productieprocessen worden toegepast.
Producten en diensten
Ihne&Tesch staat voor kwaliteit. Het bedrijf is sinds 1996 gecertificeerd volgens ISO 9001. Kwaliteit is voor u belangrijk omdat dit een voorwaarde is voor een probleemloze productie. Natuurlijk kunt u elders goedkoper verwarmingselementen kopen maar wat zijn de kosten van productie stilstand?

GEFRAN heeft haar ISO 9001 BSI certificaat behaald in 2008. Ook voor hen geldt dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zij zijn producent van temperatuurregelaars, alarmunits, massadrukopnemers, loadcels, wegopnemers en nog veel meer. Sinds 2015 is Stufa distributeur van GEFRAN.

Verder kunt u bij Stufa terecht voor messen voor maalmolens en andere applicaties. De messen zijn leverbaar in diverse staalsoorten of samenstellingen daarvan. Ook messen voorzien van een hardmetaal inzet voor, als het er echt op aan komt, het snijden van bijvoorbeeld folie.

Om de temperatuur van getransporteerde vloeistoffen op peil te houden levert Stufa verwarmde slangen. Ideaal toe te passen bij het vervaardigen van bijvoorbeeld 3D printers of voor het aansluiten van co-extruders.

Een aanvraag, al dan niet met tekening, naar ons sturen is natuurlijk mogelijk. Samen met u en in samenspraak met de fabrikanten zoeken we naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.