< Terug naar resultaten

Trane

Nieuwegracht 22
3763 LB Soest
Tel. +31 (0)35 60 393 00
E-mail infonl@trane.com
Vakgebied
Koeling, Verhuur
Bedrijfsprofiel
Trane, een label van Ingersoll Rand, ontwikkelt, fabriceert en onderhoudt HVAC-R-systemen en -bedieningen om veilige, comfortabele en efficiënte werkomgevingen voor gebouwen en industriële processen te ontwikkelen en te handhaven.

We zijn trots op de expertise die we gedurende tientallen jaren hebben opgebouwd. Hiermee kunnen we onze klanten exact de oplossingen bieden die voldoen aan hun bedrijfsdoelstellingen door het energieverbruik en de kosten te verlagen.
Producten en diensten
Trane Rental Services levert een groot scala aan apparatuur voor ongeplande en geplande behoeften. Of u nu een koeling nodig hebt voor de korte of lange termijn, vanwege storingen in het seizoen of om drukke tijden op te vangen, de tijdelijke koelmachines, rooftops en mobiele warmtepompen voorzien in uw behoefte.


Snelle en betrouwbare oplossingen voor tijdelijke koeling en verwarming

Trane Rental Services kan uw totaaloplossing zijn voor tijdelijke HVAC-apparatuur en biedt u de onverslaanbare combinatie van:

- Professioneel ontwikkelde toepassingen
- Moderne en hoogwaardige uitrusting
- Voordelig geprijsde oplossingen
- Uitgebreid verhuurnetwerk over heel Europa

Bij Trane zijn wij erin gespecialiseerd om apparatuur voor tijdelijke koeling af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf. Van de eerste analyse en advies tot en met installatie, u vindt de oplossing op één adres bij Trane. Vertrouw op onze expertise.


Bel ons op +31 35 6039300 om een unit te huren