GOM_Inspect_Introduction_Seminar.jpg
Artikel

GOM Inspect Introduction Seminar

Op 18 juni 2019 organiseert GOM Branch Benelux hun eerste GOM Inspect Introduction Seminar. Het seminar biedt de deelnemers een snelle en gebruiksvriendelijke introductie tot de GOM Inspect-software en is gericht op RP, CAD/CAM, CAE en CAQ gebruikers die 3D-data van fringe projection- of laserscanners, CT- en andere meetsystemen bekijken, verwerken of evalueren.

 

In het seminar leren de deelnemers hoe ze de software bijzonder efficiënt kunnen gebruiken voor hun 3D-inspectie en meshverwerking of hoe ze de meetresultaten tussen leveranciers, klanten en individuele afdelingen kunnen communiceren.

 

De volgende thema’s komen aan bod in het GOM Inspect Introduction Seminar:

  • Inleiding tot de user interface, verwerking, import van mesh-, scan- en CAD-gegevens, meshbewerking
  • Inspectieworkflow: basisuitlijningsstrategieën, doel/werkelijke vergelijking met CAD, inspectiesecties, meetrapport en export.
  • Inspectiemodules: Evaluatie met CAD-gegevens en volgens 2D-tekening, wanddikte-analyse, 3D-weergave en parametrische inspectie.

 

Gratis software voor de evaluatie van 3D-puntenwolken

GOM Inspect is een gratis software die tal van evaluatietools biedt voor een uitgebreide analyse van onderdelen en componenten, onafhankelijk van het meetsysteem. De software wordt gebruikt voor meshverwerking, vorm- en dimensie-analyse, inspectie en communicatie van meetresultaten. GOM Inspect is ook geschikt voor de verwerking van 3D-data voor rapid prototyping, CAD/CAM en simulaties.

 

Praktische info

Datum: 18 juni 2019

Tijdstip: 10.00 tot 16.00 uur

Kosten: 159 euro,- per deelnemer, inclusief lesmateriaal en lunch.

Meer informatie: www.gom.com/training/seminars

Inschrijven via: info-benelux@gom.com