vis_vega.jpg
Advertorial

De inhoud van uw silo op afstand uitlezen

Bij veel bedrijven in de rubber- en kunststofindustrie worden silo’s ingezet voor de opslag van grondstoffen. In tegenstelling tot veel andere vormen van industrie, zoals de food en de chemie, worden de niveaus in de silo’s doorgaans met handmatige metingen ingeschat. 


Niveaumeters mét PLC

Dat kan veel beter en efficiënter, zonder dat er enorme investeringen voor nodig zijn. Geautomatiseerde niveaumeting biedt hiervoor een uitkomst om meer grip te krijgen op voorraadbeheer. Bovendien is het een zeer betaalbare oplossing. 

 

De voordelen op een rij

  • Een constante aanvoer van grondstoffen in de machine, 
  • Een goede planning en beheer van voorraad, 
  • Zicht op wanneer een nieuwe zending wordt afgeleverd 
  • Inzicht in wanneer deze levering in de silo is gelost. 

Maak daarom kennis met VEGA’s niveaumeters: Eenvoudig in te bouwen, gebruiksvriendelijk, bovendien betaalbaar.


Wij adviseren u graag

Bij VEGA zijn wij u graag van dienst. Wij begrijpen dat iedere applicatie anders is, daarom geven wij altijd geheel vrijblijvend advies op maat. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om een niveaumeter in te bouwen in uw applicatie? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op, desgewenst virtueel via bijvoorbeeld Zoom. 


Bestel online

Liever via de webshop? Dat kan. Op onze webshop www.vega.com kunt u eenvoudig ons assortiment ontdekken, configureren en meteen bestellen. Alles home made in het Zwarte Woud van Duitsland. En binnen 4 – 8 werkdagen geleverd. 

 

Klik hier voor meer informatie


vega_logo.jpg