slider_stentor.jpg
Advertorial

SNETOR officiële distributeur van ASCEND

stentor_logo.jpg

SNETOR is ASCEND's officiële distributeur geworden voor het Polyamides-assortiment in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Hongarije, Roemenië, Tsjechië, Bulgarije, Noorwegen, Finland, Zweden, Denemarken, Turkije, Noord- en Zuid-Afrika.

 

De Snetor Group, toonaangevend distributeur van kunststof-grondstoffen in verschillende regio’s van de wereld (Europa, Latijns-Amerika en Afrika), versterkt zijn aanwezigheid op de Europese markt en vergroot zijn expertise m.b.t. technische kunststoffen. 

 

ASCEND, een belangrijke en erkende speler in de productie van PA66, heeft de Snetor Group de distributie toevertrouwd van het Polyamides-assortiment in een aantal gebieden in Europa en Afrika voor de volgende assortimenten polyamideproducten:

-        VYDYNE® (PA66) van Ascend

-        HIDURA® (PA610 & PA612) van Ascend

-        POLIMID® (PA6 & PA66 Compounds) van Poliblend

-        SECOMID® (Compounds gebaseerd op gerecycled PA6 & PA66) van Poliblend

-        STARFLAM® en STARAMIDE® (PA6 & PA66 Compounds) van Eurostar

 

Door de expertise van ASCEND en SNETOR samen te brengen, zullen ze in staat zijn een complete range polyamiden aan te bieden en innovatieve oplossingen te bedenken in samenwerking met haar klanten.

 

Over de Snetor Group:

Snetor is een Franse groep met zijn hoofdzetel in Courbevoie (nabij Parijs), die al ruim 40 jaar actief is in de verdeling van kunststof-grondstoffen en chemische producten. Met meer dan 300 werknemers, verwezenlijkte de Snetor Group in 2020 een omzet van meer dan 1,3 miljard euro. 

Meer info: www.snetor.com