COLORSAVE_DUAL.jpg
Advertorial

Inline recyclen met ColorSave1000Dual

4Moulding levert randapparatuur, gereedschap, matrijsdelen, gebruiks- en verbruiksartikelen voor matrijsbouwers en kunststofverwerkers in spuitgiettechniek en extrusie.


ColorSave 1000 Dual is ideaal om naast masterbatch (of ander additief) maalgoed gecontroleerd te doseren. Zeker wanneer u in closed-loop het maalsel van de aanspuitingen/runners herverwerkt, waarborgt dit een optimale en constante kwaliteit en voorkomt u bovendien verspilling door overdosering van kostbaar masterbatch. Simpel invoeren van het spuitgewicht en het gewenste percentage maalsel en masterbatch volstaat. Over het aandeel maalsel wordt geen masterbatch toegevoegd; dat is immers al ingekleurd. Zodra het beschikbare maalgoed op is zal de ColorSave controller dit signaleren en automatisch gecorrigeerd masterbatch doseren.
Zodra weer maalsel beschikbaar is wordt automatisch ‘teruggeschakeld’ naar de lagere hoeveelheid masterbatch.

Bezoek www.mouldshop.nl voor het bestellen van matrijs- en spuitgietbenodigdheden, zoals verwarmingselementen, koelnippels, slangen, (bronzen) gereedschap, et cetera. Snel leverbaar en tegen concurrerende prijzen.

 

 

logo_4moulding.jpg


STAND: 172 | 
WWW.4MOULDING.NL