Foto_CNR.1.jpg
Advertorial

De finishing touch… is een mooie bedrukking

U steekt veel energie en kennis in een mooi kunststof product, maar uw klant vereist dat de merknaam, een logo of een functionele bedrukking wordt aangebracht. Samen met CNR Druk & Techniek kunt u dit realiseren door toepassing van een, op uw proces afgestemde, druktechniek.


Al bijna veertig jaar is CNR Druk & Techniek dé bedrukkingspartner voor industriële producenten. Als de exclusieve vertegenwoordiger van de marktleiders en trendsetters TAMPOPRINT®, MOSS® en PRINTCOLOR® levert CNR Druk & Techniek niet alleen eenvoudige drukmachines, maar ook innovatieve op maat gebouwde drukautomaten, corona, plasma- en gasvlamvoorbehandelingsoplossingen, hoogwaardige drukinkten en alle benodigde supplies. Het team van CNR Druk & Techniek biedt u hierbij een optimale begeleiding en staat garant voor service en continuïteit.

De eigen professionele drukkerij, waar producten in opdracht worden bedrukt, maakt het voor CNR Druk & Techniek mogelijk om in alle situaties een oplossing te bieden. Ook bij een kleine oplage of prototypes. Kom naar stand nr. 10 en laat u vrijblijvend informeren.

logo_cnr.jpg


STAND: 10 | 
WWW.CNRDT.COM