Kedu_Slides-013-UHD.jpg
Advertorial

Inspired by polymers

Kedu Polymers Industries BV levert technische thermoplastische kunststoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Er wordt nauw samengewerkt met vaste toeleveranciers, zodat altijd uitstekende kwaliteit en service kan worden geleverd. Het overgrote deel van de materialen is ontwikkeld en geproduceerd op klantspecificaties.


Kedu Polymers vertegenwoordigt Polymer Compounders Limited voor alle ABS, PC, PC/ABS en PC/ASA compounds, zowel standaard types, als hoogvloeiende en vlamdovende types volgens UL-94. API SPA voor alle TPE’s (SEBS, SBS, OBC, TPU, TPO, TPV); VPP ltd voor PA6 en PA66, maar ook de copolymeren PA66/6, zowel ongevuld als glasgevuld. Mitsubishi voor standaard polycarbonaat (Jupilon) en POM (Jupital). Toray voor PPS, PBT en SAN. Engineering chemicals voor Supernova reinigingsgranulaat en booster.

Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne vertegenwoordigt Kedu Polymers de firma Steritouch, producent van antibacteriële additieven. Deze additieven zijn ontwikkeld tegen schadelijke organismen zoals bacteriën, schimmels en dergelijke en is toch veilig voor de meest sensitieve toepassingen.

 

logo_kedu.jpg


STAND: 87 | 
WWW.KEDUPOLYMERS.COM