Toy_Environment.png
Advertorial

Ontdek DuraSense: duurzaam spuitgietmateriaal met houtvezels

Stora Enso gelooft dat veel wat nu nog op basis van fossiele grondstoffen wordt gemaakt, morgen op basis van bomen kan worden geproduceerd. Vandaar hun investering in een 15.000 t/a productielijn voor DuraSenseTM.


Toepassing van DuraSense kan tot 70% vermindering van de CO2-footprint opleveren, in vergelijk met gewone plastics. Daarnaast is het een sterk, maar ook zeer economisch product, beschikbaar met zowel zichtbare als niet-zichtbare houtvezels. DuraSense is beschikbaar op basis van verschillende kunst- stoffen, inclusief recyclaat en biobased. Met een scala van toepassingen (ook food-contact) zoals speelgoed, keuken- en cateringartikelen, vrijetijdsartikelen, disposables, meubelen, dozen en kratten.

De voordelen van DuraSense: zichtbaar milieuvriendelijk, met excellente verwerkbaarheid en eigenschappenprofiel. Zeer breed assorti- ment, met nadruk op innovatie en ontwikkeling. Gecertificeerd voor voedselcontact en speelgoed, zeer economisch en met uitgebreide (technische) ondersteuning. Bekijk de nieuwste ontwikkelingen, zoals composteerbare en extra sterke versies, op stand 237!

logo_durasense.jpg


STAND: 237 |
WWW.STORAENSO.COM/EN/PRODUCTS/BIOCOMPOSITES