UP_orange_granules.jpg
Advertorial

Materialen voor alle marktsegmenten

Ultrapolymers is een toonaangevende distributeur die materialen levert voor alle marktsegmenten. Het uitgebreide leverprogramma bevat polyolefinen, engineering plastics en specialty compounds, alsmede een grote range aan duurzame materialen. Ultrapolymers vertegenwoordigt in de Benelux producenten zoals LyondellBasell, SABIC, INEOS Styrolution, DOMO, BASF, Ascend, DuFor, Eurostar Engineering Plastics en RAVAGO.


Ook dit jaar is er veel aandacht voor gerecyclede en circulaire materialen van PP, PE en PS, tot ABS, PC/ABS, PC, PA, TPE en PET. Nieuw is het CIRCULEN PP en PE van LyondellBasell, dat eerste keus eigenschappen heeft, maar waarvoor herbruikbare afvalstoffen worden gebruikt als grondstof in de productie. CIRCULEN PP en PE is uitermate geschikt voor duurzame voedseltoepassingen. Verder besteedt Ultrapolymers extra aandacht aan haar uitgebreide aanbod aan technische materialen en speciale compounds, waarmee vele innovatieve oplossingen mogelijk zijn.

Ultrapolymers staat garant voor een excellente service en ondersteunt haar klanten tijdens het gehele ontwikkeltraject, van idee tot productrealisatie.
 

logo_ultrapolymers.jpg


STAND: 104 | 
WWW.ULTRAPOLYMERS.COM