XL_Mikrowellenanlage_VHM.png
Advertorial

Test it, Heat it, Cool it.

Weiss Technik is een internationaal bedrijf met innovatieve producten op het gebied van onder andere warmtetechnologie, klimaat-testapparatuur en cleanroomtechnologie. Op het gebied van industriële verwarmingstechniek ontwikkelen, plannen en produceren ze met een ervaren team betrouwbare systemen, voor vrijwel elk mogelijk toepassingsgebied in de kunststoffenindustrie.


In de productportefeuille vindt u een breed assortiment van verwarmings- en droogkasten, ruimtedrogers, hetelucht sterilisatoren, infrarood- en continue ovens en de innovatieve microgolftechnologie. Naast een uitgebreide selectie van serieproducten, richt Weiss Technik zich ook op de uitvoering van klantspecifieke en procesgeïntegreerde oplossingen.

Tijdens de beurs presenteert Weiss Technik een nieuw product: de industriële microgolfoven. Een gepatenteerde microgolftechnologie, waarbij het systeem gekenmerkt wordt door de hexagonale geo- metrie met een zeer hoge velduniformiteit. Een van de belangrijkste toepassingsgebieden is desinfectie van kunststoffen en de thermische vormgeving van composietmaterialen voor de lucht/ ruimtevaart- en automobielindustrie.

logo_weiss.jpg


STAND: 14 | 
WWW.WEISS-TECHNIK.COM/NL