img00001594.png
Advertorial

Veel innovatieve techniek bij 4moulding

Mouldflo Flow Monitoring System biedt dé oplossing voor het meten, monitoren en bewaken van stroming en temperatuur bij meer- voudige circuits in matrijzen. U krijgt inzicht in wat zich in elk koelcircuit werkelijk afspeelt. Mouldflo signaleert problemen en beschermt zo de matrijs en de productkwaliteit. Het touchscreen aan de machine toont alle circuits met actuele ltr/min. stroming en  temperatuur.

ColorSave-Micro is een gravimetrische doseerunit, ontwikkeld voor kleine producten. Doseren met de nauwkeurigheid van één enkele korrel. De ColorSave-Micro gebruikt een vibrerende doseergoot in plaats van een doseerschroefje. Ideaal voor kleine spuitgietmachines en extruders.

SpectroSave meet de exacte kleur van het referentieproduct en van elk nieuw product en toont het kleurverschil (ΔE). In combinatie met ColorSave kan het actuele inkleurpercentage automatisch worden bijgeregeld. Op, voor het oog niet waarneembare afwijking, wordt vroegtijdig gereageerd.

De website www.mouldshop.nl biedt een breed programma gebruiksproducten, verbruiksproducten en gereedschappen.

Snel leverbaar en tegen concurrerende prijzen. In het hart van dit magazine vindt u de brochure met een selectie uit het complete programma.

 

4MOULDING  |  Stand: 172  |  www.4moulding.nl  |  www.mouldshop.nl