Op zoek naar meer omzet en naamsbekendheid?

Kunststof Magazine is het negen maal per jaar verschijnende, grootste onafhankelijk vakblad voor ondernemers en leidinggevenden in de kunststofsector in Nederland en België. Kunststof Magazine bereikt kaderleden van organisaties - toeleveranciers (van o.m. machines en grondstoffen), verwerkers, bewerkers en afnemers - die zich bezighouden met kunststoffen.

Adverteren in Kunststof Magazine?

Maak een keuze uit de volgende advertentiemogelijkheden:

Website kunststof-magazine.nl 
Met ruim 2.100 bezoekers, waarvan 700 uniek (gemiddeld 6,7 paginabezoeken per sessie) per maand (*) is kunststof-magazine.nl de meest bezochte site door professionals in de kunststofindustrie. De site brengt professionals regelmatig op de hoogte van nieuws en vakinformatie over de branche. Meer informatie.

Vakblad Kunststof Magazine
Kunststof Magazine is het negen maal per jaar verschijnende, grootste onafhankelijk vakblad voor ondernemers en leidinggevenden in de kunststofsector in Nederland en België. Met een oplage tot 3.500 exemplaren. Meer informatie. 


Branchewijzer
De Branchewijzer verschijnt negen maal per jaar. Met een oplage tot 3.500 exemplaren. Meer informatie

Direct mailing
Het meesturen van uw brochure met Kunststof Magazine is goedkoper, doelgerichter, en krijgt meer attentiewaarde dan zelf verzenden van direct mail. U bespaart duizenden euro's. Wij bezorgen uw brochure bij het juiste bedrijf, bij de juiste persoon. Meer informatie.  Adverteren? 

Neem contact op met:

Erik ten Haaf
erik@alcedo-media.nl
Tel +31 (0)172 57 87 30