Kunststof Magazine is hét platform voor de kunststofbranche in Nederland en België

De uitgekiende combinatie van onderwerpen maakt Kunststof Magazine geschikt voor iedereen die betrokken is bij deze sterk innovatieve sector: van be- en verwerkers tot ontwerpers, leveranciers en gebruikers. Of u nu actief bent met spuitgieten, extruderen, compounderen, composiet­verwerking, matrijsbouw, ontwerper bent of wellicht apparatuur of grondstoffen levert: Kunststof Magazine helpt u verder.


Er is zowel in print als online heel veel mogelijk. Elk component hierin heeft zijn ­eigen sterke kanten. Om optimaal van de mogelijkheden gebruik te maken kunt u ze slim combineren. Zo versterkt u de afzonderlijke delen in hoge mate en neemt uw bereik fors toe.

Het beste kunt u dit doen door – samen met ons – een publiciteitsplan te maken. We kijken dan naar de ­mogelijk­heden van advertenties in combinatie met artikelen, extra onder de aandacht gebracht en aangejaagd via social ­media, de nieuwsbrief, de website of op andere manieren. Maatwerk dus: samengevat in een doordacht communicatie­plan en toegespitst op de juiste doelgroep! Zo haalt u veel meer uit uw advertentie­budget.

De traditionele relatie tussen uitgever en adverteerder buigen we om naar een partnership: een moderne, ­gestructureerde en vooral effectieve vorm van samenwerken!

Bekijk alle advertentiemogelijkheden in onze mediakit

Adverteren in Kunststof Magazine? Neem contact met ons op via: 
Tel.: (0172) 57 87 30 of e-mail: info@alcedo-media.nl