Hartelijk dank voor uw aanvraag

 

Heeft u een abonnement aangevraagd, dan ontvangt u per e-mail een bevestiging. De factuur met overschrijvingsformulier wordt binnen 3 weken opgestuurd.

Heeft u een proefnummer aangevraagd, maak dan eerst € 10,00 over op rekeningnummer 69.58.62.561 ten name van Koggeschip Vakbladen, Amsterdam onder vermelding van "Proef Kunststof" (voor België € 11,00 op rekeningnummer 413-6175501-53 bij de KBC-Bank). Als u daarna besluit om een abonnement te nemen, worden de kosten van het proefnummer hierop in mindering gebracht.

 

Informeer ook naar onze andere uitgaven:

Kwaliteit in Bedrijf richt zich op de bovenste laag binnen bedrijven, organisaties en instellingen; van topmanagers tot kwaliteits(des)kundigen. Tot de lezers behoren directies, kwaliteitsmanagers, hoofden algemene zaken, hoofden personeelszaken, facility managers en alle anderen die betrokken zijn bij het voortdurend actuele thema van de integrale kwaliteitszorg. De inhoud is afkomstig van (kwaliteits)managers uit de praktijk, kwaliteitsorganisaties, onderzoeksinstituten en ministeries. Elk nummer geeft dan ook informatie over zaken als certificering, nieuwe kwaliteitszorgprojecten, overheidsbeleid, congressen, publicaties, onderzoeksresultaten en opleidingen.
Meer informatie

Laboratorium Magazine, kritisch, onderhoudend en informatief: dát is Laboratorium Magazine, het enige onafhankelijke vakblad voor management en medewerkers in Nederlandse en Belgische laboratoria. De uitgave is geheel en al toegespitst op de laboratoriumwereld en heeft daarmee onmisbare meerwaarde voor labmanagers, kernanalisten en afdelingshoofden van iedere labomgeving. Het blad doorbreekt de dagelijkse laboratoriumsleur, biedt verdieping en verbreding van het vakgebied en staat boordevol beleidsmatige én praktische informatie.
Meer informatie