Beursaanbieding Kunststof Magazine


In deze editie o.a.:

Over Kunststof Magazine

Over Kunststof Magazine

Over Kunststof Magazine
Bekijk hier één van de voorgaande nummers van Kunststof Magazine.

Kunststof Magazine is het negen maal per jaar verschijnende, meest gelezen vakblad voor ondernemers en leidinggevenden in de kunststofsector in Nederland en België. Het geeft technische en toepassingsgerichte informatie op het gebied van het be- en verwerken van kunststoffen, grondstoffen, machines en gereedschappen. Tevens vindt de lezer zorgvuldig geselecteerde branche- en productinformatie. Daarbij komt dat Kunststof Magazine toegankelijk, helder en deskundig is, zijn lezers op de hoogte houdt van alle nieuwe ontwikkelingen en inzicht geeft in waar de direct belanghebbenden in de kunststofbranche zich mee bezighouden.
Voordeel als abonnee

Voordeel als abonnee


Met dit negen maal per jaar verschijnende vaktijdschrift blijft u iedere maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de noviteiten van leveranciers in de kunststofindustrie. Abonnees van Kunststof Magazine krijgen bovendien een korting van 50% op voorgaande nummers.

Aanbieding 40% korting

Aanbieding 40% korting

Aanbieding 40% korting
Het eerste jaar profiteert u van een speciale beursintroductiekorting:

40% op de abonnementsprijs en betaalt u slechts slechts € 69,90 (voor België EUR 74,40) i.p.v. € 116 (voor België € 124) inclusief 6% BTW en verzendkosten.
Aanmelden

Aanmelden

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen?


Neem dan contact op met de abonnementenafdeling van:

KOGGESCHIP VAKBLADEN B.V.
Hettenheuvelweg 41-43 ,1101 BM Amsterdam-Zuidoost
Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam
Telefoon 020-3113990, Fax 020-6960396
e-mail