Nieuws

Siemens PLM Software introduceert Active Workspace

Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division en wereldwijd marktleider van product lifecycle management (PLM) software en diensten, introduceert een nieuw product binnen de Teamcenter-portfolio. Active Workspace is een intuïtieve, visuele en gepersonaliseerde omgeving die gebruikers toegang biedt tot intelligente 3D-informatie. Hiermee is Active Workspace een belangrijke stap in de richting van Siemens PLM Software's High Definition PLM (HD-PLM) visie.

Veel bedrijven beschikken over enorme hoeveelheden informatie uit verschillende fases van de productlevenscyclus. Hoewel deze informatie gebruikt zou kunnen worden om betere beslissingen te nemen, is deze vaak verborgen en verspreid over verschillende locaties en databases. Het vinden, verzamelen, interpreteren en gebruiken van deze informatie kan veel tijd, geld en moeite kosten. Active Workspace brengt informatie uit verschillende PLM-oplossingen samen in visuele presentaties.

‘Door de steeds toenemende snelheid en hoeveelheid data uit verschillende bronnen staan alle bedrijven en organisaties voor een uitdaging om deze overvloed van informatie te verwerken’, aldus Chuck Grindstaff, CEO van Siemens PLM Software. ‘Active Workspace helpt bedrijven hiermee door PLM-informatie op een toegankelijke en intelligente manier te presenteren. Voortbouwend op onze HD-PLM-visie biedt Active Workspace een intuïtieve en gepersonaliseerde 3D grafische interface die informatie uit PLM-oplossingen aanbiedt aan de juiste mensen, op de juiste plek en in de juiste context, om de juiste beslissingen te nemen.’