Nieuws

ENGEL Benelux Student Award 2017

Ook dit jaar zal de ENGEL Benelux Student Award uitgereikt worden aan HBO-studenten die in hun afstudeerprojecten innovatie met kunststof, rubber & composietmaterialen hebben belicht. Deze studentenprijs is in 2014 door Engel Benelux ingesteld om daarmee een bijdrage te leveren aan de toetreding van jonge mensen tot de kunststoffen- en rubberindustrie, het bevorderen van samenwerking tussen bedrijfsleven en hogescholen en het stimuleren van innovatieve, duurzame en efficiënte toepassing van kunststoffen, elastomeren en composieten.

Deze studentenprijs is een aanmoedigingsprijs voor HBO-studenten die bij de afronding van hun studie blijk geven van interesse in de ontwikkeling en toepassing van kunststof, rubber en composieten in onze hedendaagse en toekomstige maatschappij waarbij duurzaamheid, productie- en energie-efficiency, innovatie en maatschappelijk verantwoord gebruik kenmerkende aspecten zijn.

Alle genomineerden zullen begin september hun thesis/onderzoek presenteren voor een vakjury. Er worden drie winnaars gekozen.

De prijsuitreiking met een korte presentatie van het winnende onderzoek zal plaatsvinden op donderdag 28 september a.s. tijdens de Kunststoffenbeurs in Veldhoven:

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Nederland

ENGEL Benelux heeft stand nummer 125. De prijsuitreiking begint om 14.15 uur en vindt plaats in de Brabantzaal.