Nieuws

Kunststoffen 2017: rethink, recycle, re-use en renew!

Nieuwe business- en verdienmodellen, met nieuwe producten en een stroom aan oplossingen. De noodzaak om tot een veel duurzamere samenleving te komen zorgt voor een ongekende impuls. De kunststofindustrie is daarin duidelijk een koploper: niet verwonderlijk dat het thema van deze negentiende editie daar alles mee te maken heeft.

Zo’n 270 exposanten zullen hun oplossingen 27 en 28 september a.s. aan de bezoekers tonen en gaan graag in gesprek om ook uw nieuwe verdienmodel een inspirerende impuls te geven. Onder hen grondstofleveranciers, leveranciers van verwerkingsapparatuur, productie-automatiseringsdeskundigen, productontwikkelaars, ontwerpbureaus, spuitgiet- en extrusiebedrijven, vacuümvormers, gereedschapmakers, machineleveranciers, softwareleveranciers en rapid-prototypers.

Het over de twee beursdagen verdeelde congres is weer overladen met inspirerende lezingen over nieuwe materialen, technieken, slimme oplossingen en duurzame innovaties. De twee jaar geleden geïntroduceerde Meet & Match (www.b2match.eu/kunststoffen2017) is ook nu weer onderdeel van het programma. Doel van dit specifieke netwerkevent is om relevante contacten — uit eigen land maar ook uit omringende landen — te vinden in de gehele waardeketen van de kunststofproductie.

Voor meer informatie en voorregistratie, kijk op www.kunststoffenbeurs.nl.