Nieuws

NSF gecertificeerde sprays en smeermiddelen

NSF gecertificeerde sprays en smeermiddelen

De eisen gesteld aan de productie van voedsel gerelateerde verpakkingen worden strenger. De controle en handhaving op naleving van deze eisen neemt toe.
Voor smeer- onderhoud- en reinigingsmiddelen, die worden gebruikt bij kunststofverwerking, is steeds vaker NSF certificering vereist.

Producenten vermelden vaak ‘alle componenten GRAS toegelaten ‘. Dit is echter beslist geen NSF-keur en volstaat daarom niet. Om aan de groeiende vraag tegemoet te komen heeft 4Moulding onlangs aan de webshop Mouldshop.nl NSF gecertificeerde sprays en smeermiddelen opgenomen. Aan de totstandkoming van deze producten is een uitgebreid en langdurig traject voorafgegaan waarbij de middelen door gebruikers uitvoerig zijn getest.

Naast de sprays en smeermiddelen wordt ook het 4Cleanreinigingscompound, voor kleur- en materiaalwissel, geleverd met NSF-certificaat op zowel de geconcentreerde versie 4Clean-Pure als op de kant-en-klaar variant, 4CleanMix. Alle certificaten zijn uiteraard geregistreerd en kunnen direct worden verstrekt.

Ter introductie heeft Mouldshop.nl een speciale actie voor de maanden juni en juli. Kijk voor meer informatie www.mouldshop.nl