Nieuws

Elfde editie Automotive Congress

Elfde editie Automotive Congress

AutomotiveNL, RAI Automotive Industry en Mikrocentrum organiseren op 7 en 8 juni 2017 de elfde editie van het Automotive Congress. Dit jaar staat het thema ‘Challenges for the Automotive Industry’ centraal. Op het congres, dat plaatsvindt op de Automotive Campus te Helmond, komen actuele topics als Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics en Materials & Design uitgebreid aan bod. Daarnaast wordt gesproken over de uitdagingen en kansen binnen de automotive industrie en de nieuwste technologieën.

Tijdens het Automotive Congress is er een uitgebreid kennisprogramma met plenaire sessies door keynote sprekers van internationale gerenommeerde bedrijven als Valeo, DS Automobiles, TomTom, Schaeffler, HTSM, Mov’eo, NXP Semiconductors en Fraunhofer Institut. Daarnaast worden er tours georganiseerd naar DAF Trucks N.V. en diverse parallelle sessies met de volgende thema’s: Smart Mobility, Green Mobility, Manufacturing & Logistics and Materials & Design. AutomotiveNL, Jean Pierre Heijster Volgens Jean Pierre Heijster, Manager Automotive Congress, is het belangrijk dat er een congres voor de automotive industrie wordt georganiseerd: ‘Het is het enige internationale automotive industrie congres van Nederland. Door de diversiteit van de themagebieden ontstaat er een sterke disseminatie rol voor de industrie. En natuurlijk draagt het bij aan de ontwikkeling en positionering van de Automotive Campus in Helmond, waar het Automotive Congress wordt georganiseerd.’

Heeft u interesse om deel te nemen als bezoekers, sponsor of standhouder? Kijk op www.automotive-congress.com voor meer informatie.