Adverteren in het vakblad Kunststof Magazine


Λ

Over Kunststof Magazine

Over Kunststof Magazine

Kunststof Magazine is het negen maal per jaar verschijnende, grootste onafhankelijk vakblad voor ondernemers en leidinggevenden in de kunststofsector in Nederland en België. Het geeft technische en toepassingsgerichte informatie op het gebied van het be- en verwerken van kunststoffen, grondstoffen, machines en gereedschappen. Tevens vindt de lezer zorgvuldig geselecteerde branche- en productinformatie. Daarbij komt dat Kunststof Magazine toegankelijk, helder en deskundig is, zijn lezers op de hoogte houdt van alle nieuwe ontwikkelingen en inzicht geeft in waar de direct belanghebbenden in de kunststofbranche zich mee bezighouden.

Λ

Doelgroep

Kaderleden van organisaties - toeleveranciers (van o.m. machines en grondstoffen), verwerkers, bewerkers en afnemers - die zich bezighouden met kunststoffen.

Λ

Oplage

Kunststof Magazine heeft een oplage tot 3.500 exemplaren.

Λ

Mediainformatie 2013

U kunt hier de Kunststof Magazine mediainformatie 2013 downloaden.

Λ

Direct mailing/ Uw brochure met het blad meesturen?

Uw brochure versturen kan veel goedkoper, doelgerichter, en krijgt meer attentiewaarde. Het meesturen van uw brochure met Kunststof Magazine is veel goedkoper dan zelf verzenden van direct mail. U bespaart duizenden euro's! Wij bezorgen uw brochure bij het juiste bedrijf, bij de juiste persoon. Informeer hier.

Λ

Meld u aan voor de branchewijzer

Informeer hier om u aan te melden voor het meest geraadpleegde adressenoverzicht van leveranciers en dienstverleners in de kunststofindustrie.

Λ

Personeelsadvertenties

Meer informatie over plaatsing van personeelsadvertenties in het blad en/of op de website vindt u hier.